• Menu
  • De Kompetitie
  • Allerlei
  • Foto's

  • 't is voorbijU bent bezoeker:
Home 22nd October, 2019

't Is voorbij 4

Soiré Tropical

Het bestuur had alles in het werk gesteld om er een leuke dag van te maken. Traditioneel was er in de namiddag een sportaktiviteit die betrekking had op het avondthema.
Wat was er dan meer gepast dan een lop-velo-loopwedstrijd? Enkele sportievelingen waagden er het toch op om deel te nemen. Spijtig wel van de matige belangstelling.
Een vijftal heren en drie dames gingen de sportieve uitdaging aan om 3km te lopen , 8km te fietsen en 2km te lopen. De uitslag was van ondergeschikt belang, de fun dus te groter. Het was Davy Verolleman die won bij de mannen voor Marc Dewilde en Jan Depudt. De vrouwen kwamen eensgezing samen over de lijn.

Het avondfeest was zonder twijfel een meevaller. Alhoewel hier ook hier wat meer spelers mochten aanwezig zijn, uiteindelijk is het feest voor hen bedoeld. Het aperitief, een cocktail gemaakt door Bart Depuydt, werd door iedereen gesmaakt en liet iedereen reeds van in het begin in een "Tropical"-stemming komen. De niet te versmaden aperitiefhapjes werden rijkelijk aangevoerd en ers waar zeker genoeg naar ieders smaak. Het buffet werd even later geopend en de grote diversiteit aan warme en koude gerechten werden gretig aangetast. Ondertussen nam de groep Matadi ons mee op reis door de warme Zuiderse landen.
De toon was meteen gezet en al tijdens de maaltijd werd er op de salsa gedanst. De wijn vloeide rijkelijk en de zaal werd tropisch net op tijd om op de prachtige muziek te gaan dansen.
Tijdens de apoteose mocht iedereen tonen hoe flexibel hij was op de Limbo.
De huis-dj nam de taak van het orkest over en speelde nog de lange nacht in. Iedereen kon dan ook weer met een prettig gevoel huiswaarts keren na en prachtig feest.