• Menu
  • De Kompetitie
  • Allerlei
  • Foto's

  • 't is voorbijU bent bezoeker:
Home 22nd October, 2019

Beker van België veteranen28 oktober 2017: Zennester Hombeek – Studax 5 –3.

Na een evenwichtige match werd Studax spijtig genoeg uitgeschakeld in dee 1/16 finale. Nochtans begon de match goed met al in de tweede minuut een doelpunt ban M. Vandewalle. Maar reeds drie minuten later werd de stand in evenwicht gebracht doordat we iets teveel terugtrokken. In de 9de minuut gaf K. Vebeke een mooi voorzet die prachtig binnengekopt werd door C. Ravestijn. Hombeek kwam echter zeven minuten later terug op 2-2 toen een schot afweek en zo onze doelman, M. Pyck, op het verkeerde been zette. Poperinge nog niet in zak en as, probeerde de situatie te keren maar was soms iets te laks. Hombeek nam hierdoor het initiatief en liep dan in tien minuten uit tot 4-2.
Op slag van rusten kwam M. Verbeke een cm te kort om de aansluitingstreffer te scoren.

Na de rust scoort M. Vebeke dan toch wel in de eerste minuut en kwam de moed weer in de ploeg.
Er werd veel beter gespeeld nu en dat resulteerde in een viertal kansen maar scoren lukte niet. In de 50ste minuut scoorde Hombeek dan zijn vijfde doelpunt, een cadeau met een strik van de scheidsrechter die een duidelijke off side niet zag en liet doorspelen. Onze spelers echte bleven op die fase gewoon staan perplex als ze waren. Nog een paar keer staken we de neus aan het venster maar het verlies was een feit.

Een tegenstrever die beslist haalbaar was maar daar hebben omstandigheden anders over beslist, volgend jaar beter..... en misschien iets meer motivatie voor het bekeravontuur van alle spelers die voor de beker matchen in aanmerking komen.